duminică, 28 martie 2010

Plec departee, plec pe Marteee...



...asta pare sa spuna "frumoasa" noastra Nura , nu numai prin numele de la hi5 ci si prin comportamentul ei,de care toti cei care invatam dimineata in liceul Rosetti, suntem scarbiti. Credeai ca vei scapa de critici? Tot ce pot sa spun este ca imi pare rau ca nu am inceput blogul cu tine pentru ca meritai din plin. Esti o figuranta din cap pana in picioare, o persoana care are legatura directa cu titlul blogului , nu esti departe de a castiga titlul "pitipoanca liceului", oricum ai concurenta serioasa !
Sa nu vedem commenturi de genul "a facut pozele la misto " sau " nu are fite,vi se pare" nu ,nu au fost facute la misto, ea chiar si-a dorit sa ne arate ceasul ei de "piti" sau botul de magar rujat in exces care "intamplator" in fiecare poza ne este aratat ostentativ. Oricum Nura ca o incheiere iti dam un sfat: prin comportamentul tau nu faci decat sa atragi privirile baietilor dar nu si inimile lor !

58 de comentarii:

  1. :)))nu ma refeream la nura
    de asta aveti toate motivelee din lume
    e o tarfa proasta urata care sta q tzigani:))))si sufera la noi huaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chicas, vad ca va obsedeaza fetele care atrag privirile baietilor.va roade rau!
sfat: numai stati in fata calculatorului atat de mult,faceti-va o viata,aranjati-va umpic, sau daca sunteti frumoase taiati-va cablul de la net si iesiti prin lume. o sa va gasiti un iubit ......poate.

    RăspundețiȘtergere
  4. asta crede ca daca e frumoasa si are maj baietiilor la picioare se crede mare divaa:-j la fel k toate de l 11h 'las divinass':-j.varza

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasa noastra Nura:)))..mult asteptata mai bine zis.pline de figuri cei drept dar simpatica pacat era o fata buna inainte finutza..anturaju`din pacate a sqimbat`o foarte mult.!si a cam luat nasuu la purtare..cat despre prietenele ei super pitzi asteptam cu nerabdare si restul 'brigadei'.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, adevarul e k suntem cu totii indragostiti de copilele astea fara viitor, dar fiind niste dive in adevaratul sens al cuvantului nu indraznim sa le abordam :) bitches.

    RăspundețiȘtergere
  7. ea chiar merita titlul de "pitipoanca liceului" :))...e singura cu care chiar am ceva:)). E f.antipatica

    RăspundețiȘtergere
  8. pitipoanca de 2 lei,e cea mai urata din liceul ala ! mor cand o vad ,isi da cu fond de ten cu 10 tonuri mai inchise..nu mai zic de botul ala de cal,asa dantura doamne =)) e urata rauuuuuuuu si mai si sufera! bai fetito ,baga-ti mintile in cap si nu mai merge asa in figuri de parca acum ti-a intrat adanc ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil cel sau cea care a venit cu ideea asta...cel mai probabil e o EA :) este o Nasoala Frustrata care nu are altceva de facut decat sa critice persoanele pe care are boala :D Cea mai mare greseala ai facut..cu blogu asta infect... :D o sa ai mult de regretat ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. toate sunt niste nasoaleeee felu in care se expun toateee sunt niste penibile:)))).maryyy mamii tu cred ca esti o frumusete rara:)))
    ar trebui s te putem in rand cu toate fetiscanele astea:))
    ocupati timpul cu ceva mai util:)).e totusi un blog si exprimarea ta lasa de dorit:)) .pupici marioara

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine suntem noi sa i etichetam pe altii?:))pacat de ele k sunt simpatice dar pline de fitze fac pe inabordabilele mereu:-j
    m pish pe ele si pe voi.sry

    RăspundețiȘtergere
  12. Care e prob voastra q cine umbla aceasta domnijoara? tigani..arabi..romani:))) pana una alta astea de l 11h arata cum arata si isi permit sa sufere ..v ati uitat si voi asa in lceu ala s a cam ales prafu` asa de generatiile..sincer:))astea care sunt pe blog sunt qiar frumusele cum le ati selectat ?k vreau s o inscriu si eu pe gagikmea:)).
    Daca si astea de pe blog sunt cum sunt:))..sfatul meu ar fii s mai iesiti un pic pe afra..ne vedem samb in bamboo ptr mai multe detalii.ciao

    RăspundețiȘtergere
  13. esti mai desteapta ca noi nebuno?:))))))daaaaa tupeisto zi si cum te cheama sa vorbim face 2 face

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiti care este problema? Pe oricine am pune pe blog voua nu va convine... Le aparati pe toate deparca ar fi niste ingerasi... Ei bine blogul acesta nu este facut degeaba, iar Nura chiar este o persoana fitoasa.. Sincer? Daca nu va convine ce se scrie pe acest blog numai intrati ! Sunt unii care apreciaza sinceritatea noastra si sunt de acord cu anumite postari. Daca sunteti pupincuristi va rog sa parasiti blogul . Si apropo de "frustrarile" noastre.... Stim ca va surprinde ,dar avem si noi o viata si da,chiar o traim din plin. Iesim tot timpul cu voi si suntem alaturi de voi dar nu va dati seama !Si in timpul liber care ne ramane ne ocupam si de acest blog ,care,dupa parerea noastra nu este o pierdere de timp . Sunt persoane cu nasul pe sus si cu curu plin de fite si ne deranjeaza. Aaa si fetitelor inca ceva.. numai tarancile isi dau ochii peste cap,nu divele :) Nu cred ca ati vazut vreodata vreo regina sau principesa a Angliei dandu-si ochii peste cap... Dati dovada de taranie si prostie in acelasi timp :) Va multumim pentru intelegere! O saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere
  15. "smarter than you bitches",vezi`ti de ale tale ! de mine zici cum vorbesc cand tu zici k te pisi pe ele ?:))))) wai de capul tau fetito,exprimarea ta lasa mult mai mult de dorit asa k hai jet.

    de acord cu fetele astea care fac blogul,am vazut destule pitipoanca in liceu,pline de arfe care folosesc colantii pe post de pantaloni =))))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Marioara draga mea mai treci pe la scoala din cand in cand te rugam!te am pupat

    RăspundețiȘtergere
  17. cred ca este printre cele mai proaste cunostinte ale mele faimoasa Nura...daca nu chiar cea mai proasta..pacat de ea ca nu stie sa se poarte

    RăspundețiȘtergere
  18. ah si inca ceva...dorinta de afirmare a acestei domnisoare este arzatoare si tocmai de aceea se prezinta ca fiind o DIVA,ceea ce este clar ca nu reprezinta si nici nu o va reprezenta vreodata pe aceasta diva-facatura...degeaba este draguta daca este atat de proasta ( cei care au vorbit vreodata cu ea pot confirma),nu poate purta o conversatie deoarece nu este in stare sa lege doua cuvinte si sa mai aiba si sens.nu are nici stil..si nu ma refer numai la stilul vestimentar,care si acela lasa de dorit-colantii luciosi se poarta in club,la petreceri,seara in general..nu la 7 dimineata cand incepe ea orele,nu are pic de diplomatie si stil,nu stie sa se poarte,este plina de ea si nu inteleg de ce...bani nu are sa zici ca sufera pe banii lui daddy,diva nu este,bine imbracata nu este,inteligenta nu este si nici nu va fi vreodata...este pe departe de a fi o persoana placuta si agreata de cei din jur...de asemenea prietena ei RUX,o alta diva,la un nivel mai scazut...o alta pitzipoanca disperata dupa afirmare...fetelor,haideti sa ne afirmam prin ceva bun si nu prin fite de prost gust ca sunteti penibile...
    era sa uit,sa stii ca nu e frumos sa te tavalesti cu 100 de baieti intr-un timp atat de scurt draga mea nura...te crezi frumoasa daca intorc cativa baieti capul dupa tine..insa tu nu stii ca a avea succes la baieti inseamna sa poti ajunge la inima baietilor si nu numai in patul lor dupa care PA...

    RăspundețiȘtergere
  19. Dragele mele nu sunteti constiente cat de penibile sunteti,sincer.In general cand realizezi un blog trebuie sa dispui si de unele cunostiinte de baza.Vocabularul este foarte limitat, asta reiese din comm voastre.Vorbiti de aspect fizic,nu cred ca sunteti in masura,valabil ptr astea care se cred "miss perfection"si nu stiu s lege 2 vbe ca in cazul de fatza mai ales "draguta " "suituks" care in loc sa comenteze mai bine ar pune mana pe o carte ..dupa ce evoluezi mai mult te aranjezi si tu un pic asa .stii ce zic si iesi prin lume poate iti faci si tu un iubit s ajungi la inima lui":)) sa numai fii asa trista..sfatul meu ar fii sa incerci sa fii un pic mai originala sa nu le mai copiezi pe gaga si fergie:)
    Mi se pare o pierdere d vreme ce faceti voi..daca ati avea caracter cu adev ati spune lucrurile astea in fata nu aici.Din comm voastre reiese f mult frustrare.Asa ca "frumoaselor"..care traiti in lumea voastra mai virtuala treziti va la realitate!
    Se vede pe voi k nu sunteti prea intelegente ptr daca k le ati cunoaste v ati da seama singuri k nu sunt asa cum spuneti voi dar mandria ,prostia si invidia voastra lasa de dorit.
    Daca erau grase si deschise la minte le judecati ca de ce arata asa si de ce au atata tupeu, daca sunt frumoase imediat le judecati k sunt prea fitoase:)) nmk nu va convine .
    Toata lumea care le a cunoscut si a schimbat parerea despre ele in sensul bun ..asa ca a ti face bine sa le cunoasteti inainte.Noi intelegem ca va credeti in gossip girl dar wake up....nu sunteti nici pe departe:))

    V am pupat "frumoaselor".

    RăspundețiȘtergere
  20. Cracanel , de ce zici ca miroase a 11E blogu cand tu nu cunosti decat 1 persoana din clasa aia? Daca erau de la mine din clasa fetele care se ocupa cu blogu, se afla demult :)

    RăspundețiȘtergere
  21. fata asta a facut mari progrese din clasa a 9 si pana acum =)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  22. da leo probabil ai dreptate.nush ce sa zic .:)..oricum la Ioana..Drx care a comentat a spus cateva lucruri foarte importante si realiste..pe care ar trebui sa le cititi si sa le urmati.sincer:)

    RăspundețiȘtergere
  23. daca tu nu intelegi ce scriu,inseamna ca nu te duce capul pe tine si nu ca nu stiu eu sa scriu...imi pare rau pentru tine,sincer.si crezi ca numai nura& co. sunt dragute?stai tu linista ca sunt multe fete dragute in lic care nu mai incearca sa atata in evidenta si sa se faca de ras prin comportamentul lor..peace FRUMOASO :))

    RăspundețiȘtergere
  24. dar eu cred ca voi aveti o problema de le zice la toti sa mai iasa in oras...cred ca nu aveti voie sa iesiti voi in oras si sa va distrati si credeti ca asa e toata lumea... frustratelor
    te pup xoxo

    RăspundețiȘtergere
  25. off,am auzit ca iar ti-ai schimbat iubitul..se pare ca tare repede te indragostesti tu si pe toti ajungi sa ii iubesti intr-un timp atat de scurt...fostul tau iubit zicea ca nu te prea pricepi la acadea si ca nu stii sa stai atunci cand faceti dragoste..stii sa stai intinsa pe spate si atat..sa o primesti. pe viitor dupa ce capeti mai multa experienta o sa te caut sa imi oferi si mie placeri intime.nu te chinui sa imi lasi numarul tau de telefon pentru ca deja il am,si fixul care il ai dat ascund si mobilul.te pup,ba nu te pup ca imi e sila...ai facut prea multe cu botul ala de magar

    RăspundețiȘtergere
  26. draga leo...cat de prost sa fi sa crezi ca sunt Cracanel cu adevarat?
    pei cam atat de prost incat sa crezi ca sunt Cracanel:))

    RăspundețiȘtergere
  27. mai xo xo dai cam multe sfaturi mai bine iti vezi de lungul nasului si oameni buni invatati alte replici in afara de n-aveti viata sunteti niste frustrateee:))))))ca eu una m-am plictisit de ele:X
    si da roby conteaza cu cine umbla vedeta liceului nostru:)))))ca prea mult sufera sau iar plange dupa domnul mario?:))))))))
    va puuup:*

    RăspundețiȘtergere
  28. duce lipsa saraca..si nurica darling ia zi`ne noua dc ai botu ala??ce ai facut cu el sweetie ?:* suferi de tine si nu ai nici dupa ce bea apa..bye fetita cu colanti pe post de pantaloni:))

    RăspundețiȘtergere
  29. stie careva un server bun de cs???:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  30. cracanel s-o fut pe ma-ta :)

    semnat,

    leo.

    RăspundețiȘtergere
  31. misu_bmx92 alias leo
    indraznesti sa ne spui si noua cum te intitulezi (numele de buletin) ? daac nu , nu te mai lua de lume aiurea sub "protectia anonimatului".
    te-am pupat!:*

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. recomand o melodie pt voi toti:))
    http://www.youtube.com/watch?v=4-xvMdPiw6k

    RăspundețiȘtergere
  34. fetelor care stati ascunse in spatele monitorului sub numele de cracanel, tot voi vorbiti de anonimat? pf..

    am scris intr-un alt comentariu de la ce clasa sunt :) cauta-l. haidi pa :*

    RăspundețiȘtergere
  35. hahaha =)))) cat de penibil este pentru aceasta domnisoara sa se ale intr-o ipostaza atat de neplacuta,dar asta e...daca ii place sa faca pe figuranta pe nimic..:)) pupici divo

    RăspundețiȘtergere
  36. este o onoare sa o intalnesc pe nurica pe acest blog minunat si cu aceasta ocazie le multumesc celor care au avut aceasta idee si au conceput un site pe care se poate vedea cata vulgaritate comportamentala si verbala,prostie,si imaturitate emana aceasta diva in devenire..nici ea nu stie cand se va infaptui minunea :))
    in loc sa taca si sa se abtina de la comentarii ea isi cheama brigada si toate aceste fetite powerpuff incearca din rasputeri sa dea replica tuturor criticilor aduse la adresa lor sub un pseudonim,de parca nu se stie ca toate comentariile care sunt in favoarea nuricai sunt scrise chiar de ea si de prietenele ei :)) scumpo,mai bine pleci capul si taci din gura aia ca oricum esti de rasul scolii...macar abtine-te si incearca sa-ti reabilitezi numele..
    ciao botoaso furmoaso

    RăspundețiȘtergere
  37. bine bai leo io sunt un baiat de la 11 F nu sunt nicio fata sa vedem cat de tare in gura mai esti.

    RăspundețiȘtergere
  38. 1. Nu-mi vine sa cred ca scriu pe "blog-u" asta.
    2. Sunteti toti niste copii frustrati care clar nu aveti altceva de facut decat sa va certati in cyberspace.
    3. Acu 4-5 ani in liceul asta nu se faceau bloguri copii, lumea se injura, se dadeau palme, pumni etc. si pe urma se impacau.
    Voi pe de alta parte vad ca v-ati detasat complet de ceea ce inseamna viata reala si va exprimati frustrarile fata de cei care nu ii inghititi pe net. Asta se numeste comportament anti-sociabil.
    4. Nu inteleg cu ce va face pe voi sa va simtiti mai bine daca puneti 3-4 poze ale unor elevi de a caror soarta nu sunt interesati decat pe maxim 10 insi in tot liceul, si dupa aia incepeti sa scrieti tot felul de idiotenii legate de felul cum arata/ cum se poarta s.a.m.d
    5. Dati si voi o laba sau bagati-va o banana in pizda daca vibrator nu aveti, mai va relaxati si voi un pic.
    6. Sper din tot sufletul ca urmatoarele generatii de liceeni sa nu fie la fel de incuiati si ratati ca voi.
    7. ... pula mea... cam asta-i tot.

    P.S. - Tot ce am scris aici este valabil pentru toti cei care au scris pe blogu asta mai putin cei de clasa 12-a sau care au terminat liceul.

    RăspundețiȘtergere
  39. P.S.S - Se mai exclud si cei care sunt "tintele" acestui "blog" ca ei n-au nici o vina ca voi n-aveti ce face acasa.

    RăspundețiȘtergere
  40. se zice "nu sunt interesati decat 10 insi"...asta cu clase multe...

    RăspundețiȘtergere
  41. @ guess who
    niii tata, usor, ca omu e supus greselii.
    Incerc sa va invatz de bine io aici, words of wisdom gen, nu ma contracara cu greseli de exprimare. Fi constructiv in contextul textului meu de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  42. asa "words of wisdom"?...sfatuiesti lumea sa se masturbeze pt a se relaxa :))

    RăspundețiȘtergere
  43. @ guess who
    Adica vrei sa-mi spui ca nu te-ai masturbat niciodata?

    RăspundețiȘtergere
  44. nu vad legatura...nu era vorba de mine ci de intelepciunea si sfaturile tale de viata foarte utile. Mai mult de atat ai intrat in fiecare zi si ai dat reply-uri tinand cont ca prima data ai spus ca nu iti vine sa crezi ca scrii pe acest blog :))) iar acum dupa ce am scris eu, tu nu o sa mai raspunzi ca sa para ca nu ai mai intrat :))

    RăspundețiȘtergere
  45. Problema este ca va lansati in discutii total necorespunzatoare. Nu e vorba de "guess who" ci de "pula mea". In primul rand ai putea sa-ti pui un nume mai decent.. totusi nu suntem pe tarla. Intelegem ca suferi de pula mare si ca vrei ca toate pitiile sa zica "vaai ce smecher", dar totusi unde este bunul simt? In al doilea rand daca nu iti vine sa crezi ca ai intrat pe acest blog, taci din gura si nu-l mai vizita. Dar este evident ca stai toata ziua pe blog si vrei sa te bagi si tu ca ce naiba "sa fii pa trend" nu?
    Am inteles ca s-a mai facut un blog despre liceul C.A. Rosetti. Nu este nevoie sa faceti reclama pe blogul nostru. Orice comment de genul va fi sters deoarece acest site este pentru commentarii la adresa postarilor nu pentru publicitate.

    RăspundețiȘtergere
  46. @ guess who

    Wrong again, avand in vedere ca nu prea dorm, unul din lucrurile care il fac noaptea este sa ma uit pe acest site, mai ma interesez si-o de starea generala a "urmasilor" mei.
    Plictiseala da nastere lucrurilor facute aiurea, cum ar fi faptul ca io scriu pe blogul asta. Ma mai amuz si-o.
    P.S. Totusi, nu mi-ai raspuns la intrebare.

    @ Fergie & Lady Gaga

    Discutii total necorespunzatoare?
    Care ti se pare tie ca ar fi discutiile corespunzatoare acestui blog? Barfa online sub protectia anonimatului?
    Cat de constructiva vi se pare voua activitatea voastre pe acest blog? Cu ce ajutati voi pe cineva ca puneti 2-3 poze cu unu sau alta si comentati doar de dragu de a va simti un pic mai importanti si "auziti"?

    Imi vorbesti de bun simt.. un om cu bun simt ar zice cuiva ce crede despre el sau ea intre 2 ochi, up close and personal. Nu intr-un fel absolut penibil si miselesc, pe net, sub "protectia anonimatului". Pun accentul pe cuvantul penibil.

    Cat despre nickul meu: nu are absolut nici o legatura cu penisul meu si nici nu vreau sa se creada ca am pula de 24 de cm.. ma multumesc cu 17. Este o expresie. Aceasta expresie este prezenta in vocabularul barbatilor romani de foarte mult timp, cu mult inainte de a va naste oricare dintre voi. Deci nu mai incerca sa-mi demonstrezi mie sau oricui cat de educata esti tu din spatele monitorului.

    RăspundețiȘtergere
  47. P.S. Atat pentru guess who cat si pentru autorii blogului. Am de gand sa mai ma uit ceva timp de acum incolo pe site-u asta. Nu ma costa decat un click si cateva minute pe zi, si in schimb primesc satisfactia de a vedea, in fiecare zi, cum se duce pulii de suflet tineretu roman. I'd say it's a fair trade, don't you?

    RăspundețiȘtergere
  48. P.S.S Vroiam sa zic intre 4 ochi nu 2 pardon.

    RăspundețiȘtergere
  49. hai sa iti raspund la intrebare ca vad ca te roade...da frate ma masturbez intr-o masura asemanatoare tie sau oricarui alt baiat/barbat. In al doilea rand numai intr-o lume perfecta poti sa te duci si sa iti spui parerea despre cineva "up close and personal", nu intr-un mediu unde se aplica legea pumnului. Cat despre tine frate, cu toate ca ai terminat liceul C.A. Rosetti, sau cel putin asa pretinzi, am trecut cu vederea numeroasele greseli gramaticale, dar nu cunosti sensul cuvintelor prietene, atat in romana cat si in engleza :)) mai bine iti urmezi propriul sfat, stii tu care, in noptiile alea nedormite in loc sa scrii pe blog-uri.

    RăspundețiȘtergere
  50. alt blog despre astea din liceu? lol ce disperati de viata !
    azi a fost atat de amuzant sa vezi juma` de clasa de la 11h cu coada impletita,intr-o parte ca deh,si-a facut una,si-au facut toate =)) penibile sunteti ..in gradinita mai faceau fetele asa dar la varsta asta..=))

    RăspundețiȘtergere
  51. :)))))))))))))))))ati deviat total de la subiect aici este vorba despre NURA oamenilor!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  52. nura este la 11H?si a facut coada impletita? :)))) haha ce copile sunt fetele alea.mai creste ti si dupa aia veniti cu fitze

    RăspundețiȘtergere