luni, 8 martie 2010

Naturala sau prea Plastica?


"le le le vreau sa'ti fac frumoasee zileleee"


Stim ca ai vrea asta , dar din pacate fata ta cioplita cu dalta te impiedica :* Mai spunene ceva Edyth , cate fite iti mai incap in capul ala? Noi nu credem ca mai au loc avand in vedere ca deja ai capul cat un pepene si incerci sa-l acoperi cu parul tau "glamorous" si 3 tone de fond de ten.

40 de comentarii:

  1. Mancami-ai pl toata... de cand vb tu asa de edyth mah... o cunosti macar??? ... si cei cu blogu asta de cacat pe capu tau???... nu ti se pare ca ai cam mult tupeu .... ai grija fraiere/fraier-o depinde de ce specimen esti ca dak aflu cne esti iti iau la pl toata familia;) inclusiv pe tine:).... parerea mea inchide dreacu asta;) si gta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrem sa te anuntam ca ne-a amuzat foarte tare modul tau de a ne comunica acele lucruri:)). Iti spunem si tie si celor care nu au inteles rostul blogului. El este facut pentru a ne amuza si a face misto de prostia omeneasca, de fitele si panaramele liceului.=)) Si ca sa iti raspund la intrebare da o cunoastem foarte bine altfel nu am fi scris despre ea minciuni.. Oricum n-are decat sa fie bucuroasa,acum are ce si-a dorit:popularitate.Si nu oricum ci intr-un mare stil:)).

    RăspundețiȘtergere
  3. ne-a amuzat... pai ce mah sunteti asa multi... :-? ... se vede ca e mare prostia in capu vostru ... habar n-aveti sa vorbiti si ce e ala misto:).... criticatii oamenii fara sa va uitati la voi... vai de capu vostru;)... mai invatati mah oameni buni ca prostia e mare;)

    RăspundețiȘtergere
  4. mai oameni buni dk va amuzatzi voi atata pe seama altora....spuneti cn suntetzi:))))sau....dp va este k ne amuzam sj noi pe seama voastra?:)))voi kiar nu avetzi viata....panaramele liceului?:)))parerea mea este k esti fata sau suntetzi mai multe fete da hai dk avetzi atata tupeu in voi recunoastetzi cn suntetzi:)))sa vdm dp km o sa va fie
    pupiciii:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. =)) Daca tot va atacati atat de acest blog macar scrieti si voi comentariile corect ca dati dovada de prostie ,nu de inteligenta cum ati incercat. Am mai spus si repetam noi punem articole adevarate pe acest blog, deoarece acest liceu numai este ce a fost. Sunt prea multe panarame care il strica,iar voi le luati apararea sperand ca o sa zica gen "prietena mea" sau "prietenul meu" ,dar defapt ei va vorbesc pe la spate. Daca nu gustati acest blog nu aveti decat sa muriti de ciuda pentru ca nu veti afla niciodata cine suntem. O seara buna:*:))

    RăspundețiȘtergere
  6. fetele mele o sa v-o luatzi grav :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. :))))))mai ales noii iubitele mele:))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Suntem cu totii curiosi ce aveti de gand dragilor. Avand in vedere ca pentru o "cocalaritza medie" cum este Edyth va atacati atat... Oare ce o sa faceti mai departe? Sunt multe persoane ce vor urma a fi puse pe blog.. Atunci ce o sa faceti? O sa dati foc la liceu? Hmmm nu prea credem ca este bine sa va atacati asa... mai ales ca domnisoara Wagner chiar nu este o piesa care sa merite atata scandal.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vaiiii "fetele invizibile" care nu o sa aflam niciodata cine sunteti:)))...pfff mai vedem :)
    3 tone de fond de ten?ia mai dati un "Search" prin liceu sa vedeti k sunt pers care se dau cu 10 tone ;;)

    RăspundețiȘtergere
  10. maaaai fetitelor primele PITIPOANCE care ar fi trebuit sa apara pe acest site sunt iubitele noastre de la 11h...............................ale da isi dau cu 10 tone de fond de ten nu edyth sau gabytza

    RăspundețiȘtergere
  11. O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>
    LooooooooLLooooooooLLooooooooLLooooooooLLooooooL

    hallllll de blog

    daca se afla cine sunteti ;))))))) sa vezi ce rad;)))))))

    Bagati-va mintile in cap baaaaaaa
    va jucati cu focul :)))))

    O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>
    LooooooooLLooooooooLLooooooooLLooooooooLLooooooL

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) Stati linistiti in privinta "Search-ului"... Am constatat de mult ca sunt nenumarate pitiponcele care au nevoie de niste "sfaturi" pentru a remedia situatia.. In special domnisoarele de la 11H cum ati spus si voi. Dar va asiguram ca Edyth si Gabriela nu ies din discutie. Si sfatul nostru ar fi ca ar trebui sa va cereti scuze de la cei pe care ia-ti invinuit pe nedrept. Sunt nenumarate persoane care ar fi putut crea blogul. Va promitem ca nu ne vom lasa asa usor :)

    RăspundețiȘtergere
  13. deocamdata nu am ce comenta la adresa ei....am s-o studiez in amanunt zilele astea si am sa va fac o caracterizare frumoasa a domnisoarei Wagner.aveti grija de corpul vostru,jiii...va pupa tata:*:*

    RăspundețiȘtergere
  14. domnisoarele fergie si lady gaga invatatzi sa scrieti corect ia-ti?analfabetelor i-ati se scrie:))))da....ziceti de altii k snt prosti k nu stiu ce ..dar voi sunteti proastele number 1:)))))))))))))))sh rules sa vezi ce bataie-ti iei fraiere:*

    RăspundețiȘtergere
  15. rules haai ce o sa comentezi de edyth?:>

    RăspundețiȘtergere
  16. exact agramato!!!!:)))) se scrie i-ati...matematica asta...jesus:)))) doamne toti cocalarii si manelistii fac acuma bloguri:))))....primele pitipoance sunteti voi si mai faceti si pe inteligentele...se pare ca singurul neuron al vostru doarme...multa dar multa cafea si lecitina poate functioneaza si niste carti bune inainte de culcare....oricum pe irinel nu o sa-l aveti vi l-a sutit monica!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. spunene!!!! se scrie SPUNE-NE....daca iau site-ul vostru la rost....hahaha...bhey va faceti de kkao...stati macar cu DEXU langa voi...sacre blue!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. "fan gabi nr 1" te rog eu lasa-ne cu lectile de gramatica ca esti la pamant . In afara de faptul ca pui puncte de suspensie fara rost "iau site-ul" se scrie " i-au site-ul" .
    E nasol cand vrei sa pari destept .

    Oricum si tu si astia care lucreaza la blog sunteti si prosti si fara viitor .

    RăspundețiȘtergere
  19. :)) Sunteti foarte amuzanti. Daca ati studia commenturile noastre ati vedea ca nu avem greseli. Atunci recunoastem ca am gresit, dar avem si o explicatie. Noi ne straduim sa va dam raspunsuri la toate nemultumirile voastre repede. Dar nimeni nu apreciaza. Daca am fi fost niste fraieri cum spuneti nu am fi facut decat blogul si atat pentru ca nu am fi stiut sa va raspundem la intrebari. Acum in legatura cu commenturile voastre. Un om este considerat destept daca are multe sinapse nu neuroni :)... asa ca expresia voastra pe care voi o considerati "moama le-am rupt gura" este de 2 lei. :D In al doilea rand in caz ca voi ati deschis DEX-ul vreodata, acolo sunt cuvinte nu ortograme :) Acelea le puteti gasi in DOOM 2 sau alte dictionare. Dupa aceea commenturile voastre sunt jalnic scrise si ne chinuim sa le citim ... spre exemplu "kkao"... e mai adecvat sa spuneti "cacao". Nu sunteti mai smecheri daca inlocuiti grupul de litere "ca" cu litera "k". :)

    RăspundețiȘtergere
  20. baaaai tu sa ma lasi pe mine cu lectile de gramatica mai analfabetule se scrie iau site-ul agramatule:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))inainte sa ma corectezi mai baiatule invata sa scrii.....du-te si cumpara-ti un abecedar,ai nevoie:)))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  21. "fan gabi nr 1" Avem o sugestie pentru tine. Sa numai stai atat pe blog ca ti se strica viata. E limpede ca ajungi acasa o pupi pe mamica in fund doar doar te lasa mai mult pe calculator sa stai pe blog sa comentezi tu la toti. Noi trebuie sa il vizitam odata pe zi deoarece va raspundem la intrebari. Tu ai cam intrecut masura si te strici pe tine. Deja dai dovada de prostie nu de inteligenta ca "te pui cu blogeri". Hai te rugam mai iesi si tu in oras :)

    RăspundețiȘtergere
  22. "fan gabi nr1" nu numai ca nu ai viata dar esti si prost rau de tot . Oricum sa ma cert cu tine pe un blog facut de niste copii fara viata e ultimul lucru . Fergie si pula mea daca ii ziceti lu saracu asta sa iasa in oras va zic si eu voua sa va luati o viata . Toti care lucrati la blog si saracu ala care e fan.

    RăspundețiȘtergere
  23. apropo..fanii mei..v-am lasat sa-mi sugeti pula,dar daca muscati din ea prea mult ma fac al draq si am sa comentez ceva si de edyth.2-3 ore vinerea si lunea(daca nu ma insel) ma pot uita dupa ea,ca nu e mare greutate..la ce cap are o pot alege dintr-omie

    RăspundețiȘtergere
  24. Erm. imi cer scuze ca ma bag fara nicio treaba aici.Sunt la modu..Nicio legatura cu rosetti!Am gasit blogu:3. (btw: frumoasa initiativa). M-am bagat in seama pentru ca,cacat..va bate gramatica fie ca sunteti de partea pitipoancelor fie de partea celor anti lor. Intr-adevar se scria 'iau site-ul' -.-'.
    O sa continui sa urmaresc ca ma amuza. :))! Numa` bine si pentru cei ce intretin blogul,pe bune cu grija la gramatica cat sa nu va mai atace 'dusmanii' :)).

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. asteptam pozee si q tovarasele acestei domnijoare formidabile!:X
    sa mai radem si noi putiinn

    RăspundețiȘtergere
  27. care sunt tovarasele minnieee?:X
    ca vreau sa rad si eu:X

    RăspundețiȘtergere
  28. Curiosii mor repede"dragutzo" nu stiai? Asa ca mori fa da`te drq:)).Daca esti asa de curioasa draga mea lasa un id`ceva si iti zic in privat. sa ramana intre noi curioasa mica ce esti:))
    Stiu foarte bine gaga si fergie la cine ma refer darling.hai v am pupat

    RăspundețiȘtergere
  29. dak si edyth isi da cu 3 tone de fond de teenn=))) ma sincer puteati sa spuneti orice altceva dar nu asta pentru ca stiti si voi foarte bine ca nu este adevarat;))

    RăspundețiȘtergere
  30. gaga si fergie au perfecta drept dragutzo.:) inainte sa comentezze au analizat`o destul de bine cu siguranta:)..pun pariu ca si tu te dai dragaa..asa ca hai, ia şi spală-te şi tu pe ochi, dă gletu' ăla expirat de trei zile jos, şi mai vorbim..atunci s ti mai exprim si tu parerea:))ok?:*

    RăspundețiȘtergere
  31. sper k ca prin "destul de bine" s`a inteles pt toate desteptele nota de ironie pe care am folosit-o si ca nu ar avea sub nici o forma 3 tone de fond de ten.ca la ce destepte sunteti nu va dati seama nici de o ironie usoara:)))

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. mai minnieee :)))vroiam sa vad daca te referi la diva de alexandra:))))dar cum spui tu iubita

    RăspundețiȘtergere
  34. pfff.ba da praf sunteti.toata lumea se da inclusiv eu,tu,edyth,x,y,z....dar nu ne dam in cantitati industriale scumpo :">

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu cunosti termenul de diva"?consulta un dictionar mai citeste cate ceva in timpul liber si vbim dupa.la taranca aia?ahh..da :))pey ea in comaparatie cu domnijoarele de pe acest blog..:))nu valoreaza nmk..asa ca va rog eu gura mica:) Sfatul meu e sa analizati pozele fetitei aleia de 15 ani editata la maxim in toate pozele..cu parfumurile in brate cu ceasurile la vedere si altele:).Asta inseamna prost gust dragutza afirmare ieftina. penibilitate aia chiar merita pusa aici:).viata ei hi5`ul normal commenturile fara numar si e cea mai fericita.
    edith nu avea ce sa caute aici daca ea sufera si se da cu nush cate kg de fond de ten si isi face nush ce poze..:-j
    Si inca ceva ca tot ai deschis subiectul Alexandra(gogosica noastra
    ) ..simt că e necesar o cură de dezintoxicare în cazu' ei ! Aşadar, dacă vrea să traiasca sanatos, sau măcar să se faca ca traieste, sa mai lăsa slana şi fuguţa la alergări cel puţin 30 de minute pe zi iar în pauzele de antrenament pune mâna pe o carte şi uita de Guţă. Deasemenea se recomandă lecţii de expresivitate a feţei pentru privirile alea oligo de pe mufe din pozele de pe hi5. Astfel, vei reduce dramatic numărul de başini şi alte tipuri de fumuri trase pe zi. Valabil ptr toate astea care se cred atat de “frumoase”sa comenteze de altii..mai mult sa I jigneasca luati ex de la gaga si fergie cititi comm. Lor de pe acest blog..si invatati si voi sa va exprimati parerea pro sau contra intr o maniera mai diferita.:*

    RăspundețiȘtergere
  36. xo xo e una din alea de la 11h pot sa jur:)))) asa cat despre "Smarter than you bitches" fatooooo nu ai dreptate in totalitate despre alexandra:))))))regimu;))nu te contrazik;))
    shi mai gaga e una cred ca e a 12 a oricum e dimineatza grasa si urataaa doamne bety cred ca o cheama da e de la bety la fea=)) si cocalari nu am avut cum sa nu-l zaresc pe faimosul rici bo$$=))sukar rau "tiganu"
    :*:*si mai sunt multi....n'are rost sa ii enumar

    RăspundețiȘtergere
  37. "fatoo" da nu te mai agita atata din termenii pe care ii folosesti ne putem da seama cat de inteligenta esti tu:)). alexandra aia sincer ar face bine s o lase mai usor cu Mc`u pentru ca sufera prin lceu si chiar nu are cu ce ca mare frumusete nu e.are stomacu` gol si e plina de fumuri si altele iar de pozele ei e pe hi5 de mare "diva" s numai vbim ca o ia pe urmele "dragutzelor" de l 11h:)))))

    cat despre gabitza apreciem simona gestul tau .f frumos dar ..intrebarea mea este cate a trebuit s faca fetitza asta pentru o amarata de prezentare?.hai s fim seriosi ca daca sorsa nu lucra in domeniu nici dracu` nu o baga in seama pe asta':)s fim realisti

    RăspundețiȘtergere