duminică, 21 februarie 2010

Organizatorul...


Cum era zicala aia? Aaa da... Primavara mugurii infloresc si totodata si tu cu ei. Cine a mai auzit de balul bobocilor in martie?:))

Parerea noastra este ca ai cam lasat-o balta cu "pregatirile" pentru bal si cu totii credem ca va fi cea mai ratata petrecere din istorie si asta datorita tie.

Oricum sfatul nostru este sa te lasi de chestiile astea cu organizarile ca esti de cacat baiatule :*

Si iti mai vindem un pont: ochii tai descentrati nu te ajuta prea mult in acest domeniu... :)

24 de comentarii:

  1. super tare articol frate, ai dreptate ca o sa iasa de cacat balu asta. daca vrei sa aflii niste secrete legat de ei si sa scrii pe blog, dami add: light_cs91

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))e bine:)))dar mai ai de publicat:))
    in proportie de 85% persoanele din rosetti au drept idol un salam sau o rihana

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta a fost doar inceputul. Stati pe aproape ca vor mai fi cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  4. baaa esti nebun:))stam pe aproape ca sa ce sa va vedem comentariile idioate:))ma surprinde cat de tampite puteti fii..mugurel tine-o tot asa ca nu e vina ta ca se face balul in martie..pana la urma le putem critica si pe domnisoarele de la 11h k si ele sunt responsabile cu organizarea balului=))...nu mugurel...ca tot ele si-au dorit atat de mult proiectuluitati ce reiese din mana lor:xsunteti geniale

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Din pacate nu se mai face deloc. =)) Nici nu era de mirare atata timp cat nu stie sa se organizeze si castiga voturi de la profesori:)) Spaga asta ne omoara pe toti. Adevarul e ca Domnul Mugurel ,ca sa nu-l jignim, chiar este o persoana priceputa; dar nu e doar vina lui ... mai sunt si alte persoane vinovate.. Problema este ca el s-a laudat prea mult cu organizarea balului si acum toata lumea rade de el, altfel spus el a picat in cacat :*.

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Ok. Cu commentul de mai sus ati dat dovada de prostie rara. :)) Cum puteti sa fiti atat de inchisi la minte?:)) Voi chiar nu intelegi ca nu trebuie sa fie neaparat cineva din liceu care face blogul?!:)) Poate am terminat anul trecut clasa a12a sau poate nici nu am trecut prin acel liceu vreodata ... Don't be so stupid! Good night. =))

    RăspundețiȘtergere
  7. bai chiparoaselor:)))sunteti clar din liceu:))))))asa ca....si da iubitele mele m-am luat de alea de la 11 h divele liceului pentru ca si ele s-au ocupat de "organizarea" balului....si se stia din start ca unde sunt ele...totul este praf:)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru noi si alea sunt proaste.. Daca vreti le punem si pe ele pe blog . Si o sa vedeti atunci pisarea lumii in 15 acte. :)) Sau altfel spus ce commenturi de "hai fataaa eu pe blog" o sa fie. :)) Clar. Sunteti destepti . Sa vedem daca ne prindeti cine suntem >:).

    RăspundețiȘtergere
  9. =))))))))))))))
    abia asteptam sa ne vedem divele

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. mitiii:))) o sa se afle si bataia care o sa si'o ia prostii astia...nu s'a mai vazut in liceul rosetti

    RăspundețiȘtergere
  12. el ce v'a mai facut? pff :-j nu aveti pic de minte fratee!

    RăspundețiȘtergere
  13. "Voi chiar nu intelegi ca nu trebuie sa fie neaparat cineva din liceu care face blogul?!:)) Poate am terminat anul trecut clasa a12a sau poate nici nu am trecut prin acel liceu vreodata "

    =))) vai desteptelor :))))) aveti grija cum vorbiti maa.. :)) intr'un post de'al vostru la nush ce poza ati spus citez "ne faceti liceul de ras" :))) e clar k sunteti din liceu ..sau v'a cumparat taticul plin de bani liceul Rosetti?:)))
    In legatura cu balu...pff nu e singuru ..care s'a ocupat d asta ..asa k nu mai cometati aiurea..si nu va mai luati atata de el..

    Asteptam ce urmeaza :)))))) vaiiii abia astept sa va mai macine putin invidia :>

    RăspundețiȘtergere
  14. O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>
    LooooooooLLooooooooLLooooooooLLooooooooLLooooooL

    hallllll de blog

    daca se afla cine sunteti ;))))))) sa vezi ce rad;)))))))

    Bagati-va mintile in cap baaaaaaa
    va jucati cu focul :)))))

    O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>O>O>O>O>O>>O>
    LooooooooLLooooooooLLooooooooLLooooooooLLooooooL

    RăspundețiȘtergere
  15. degeaba ziceti voi de noi de la 11h . sa stii k nu a fost asa simpla faza cu balu. in noiembrie cand balul era organizat directoarea a zis k in martie . si in martie nu s-au mai gasit sponsori . deci nu mai comentati voi .
    aaa si apropo ce bal trebuia sa organizam noi ? pt k din cate stiu la consiliu nu ne-au ales pe noi i-a ales pe cei de la C. si puteam sa le dam sponsorii nostri daca balul era in noiembrie . deci nu vad de ce ati comenta daca nu stiti despre ce e vb ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ba frate , daca stai sa te uiti pe blogu asta la comentarii te-ai gandi mama cata smecherie in liceul rosetti . Dar problema e ca la scoala voi astia care traiti in spatele calculatorului sunteti invizibili.

    RăspundețiȘtergere
  17. Hai sa vorbim despre invizibilitate! Daca tu esti atat de devotat si ne consideri pe toti cei care participam la acest blog niste cacati... eh.. tocmai ai devenit si tu un cacat! Odata ce ai comentat inseamna ca te ataci. Inseamna ca si tu esti in spatele calculatorului si ,mai departe,ca esti un cacat. ;;) Si al doilea lucru ar fi... Voi credeti ca suntem invizibili? Daca ar fi fost asa ... am fi fost exclusi din grupuri si nu am fi stiut nimic despre aceste persoane. Atentie! Aveti grija cum va alegeti prietenii ;;) Suntem mai aproape de voi decat va puteti imagina :) Suntem alaturi de voi in fiecare zi... doar ca voi suferiti prea mult si nu sunteti atenti la micile detalii deloc.. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. frumos spus,exact de la cei de la care nu va asteptati,persoane pe care le credeti cei mai buni prieteni sau pur si simplu alti colegi de liceu va pot urmari.Indeajuns incat sa vada evolutia voastra...dar sa revenim la ale noastre.In legatura cu balu hmmm,intotdeauna a fost de tot cacatul,dar asta chiar e o premiera.Bal in Martie,mda sigur..si mugurel cauta-ti altcv de lucru..nu esty facut pt a organiza cv..si degeaba te dai mare si crezi ca-ti va iesi balu asta..iti spun eu va iesi un mare cacat

    RăspundețiȘtergere
  19. nu cred k mugurel e genul de persoana laudaroasa.cum a spus si domnisoara rux..de bal s'a ocupat clasa 11C....daca 11c inseamna doar mugurel inseamna ca trebuie sa va cumparati ochelari sa vedeti mai bine ;;) datoria celor de la 11h era sa ajute cat pot...da oricum...nu mai e cazu=)))) sa vedem la anu ce o sa fie =))))

    RăspundețiȘtergere
  20. rules te iubim maxim eu cel putin :)):X.

    RăspundețiȘtergere
  21. il iubesti dc iubita mea ca nu zice nimic de tarfele de la 11 h?:))))

    RăspundețiȘtergere