duminică, 21 februarie 2010

De invidiat..



"=))...bah e veche pozaaa...am pus o sa vada lomea ca am fost in clubu ALEX inaintea k salam sh gutza sa shi faca videoclpurile akolooo :)):)):X la 13 ani"



Heyy ne intalnim cu Laura ,desigur ne-am gandit ca o persoana ca ea invidiata de toti , nu putea lipsi de pe blogul nostru. Da,ea este fata cu nasul de lemn si nu i-ar strica o operatie de indreptare a partii proeminente a fetei. Mai sus va oferim o poza din clubu' "ALEX" asa cum ne este descris; desigur Laura este una dintre tipele care nu vor asculta niciodata manele ,dar inevitabil "frumoasa" noastra colega stie unde s-au filmat videoclipurile lu' salam si gutza. Ceea ce nu prea intelegem este ce vrei sa ne arati cu mana dreapta... oare vrei ceva?

30 de comentarii:

  1. Nu aveti viata bai astea:)...daca voi aveti o parere foarte buna despre voi si credeti ca sunteti perfecte nu inseamna ca trebuie sa-i criticati pe altii.se vede ca va cunoasteti aproapele cand nici macar nu ati schimbat o vb cu el.:)sunteti demene de mila, aveti o viata atat de plictisitoare incat trebuie sa va ocuoati timpul cu ceva;macar de ati vorbi despre persoane despre care chiar merita sa se vorbeasca. frumos! voi tarfelor, ca altceva nu sunteti,ne faceti rasa feminina de tot rasul:-j. o sa muriti in chinuri. =)) sunteti penibile;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nici de domnisoara "nas de lemn" nu ne putem lua inseamna ca "sunteti cu capu fataaa"=)). Macar sa nu se mai dea mare ca nu asculta manele si faca atatea fite... E o cocalara in toata regula:)) Si ne pare rau ca am pus-o pe cocalara asta pe blog alaturi de curva aceea de Gabita... Nu prea au legatura dar nu vom face 2 bloguri separate :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi sunteti duse cu capul ''Domnisoarelor sparte''...nu a zis niciodata ca nu asculta manele:), si daca ar asculta ce?!...Si manele sunt tot un gen de muzica:-j...LAURA e mult mai bazata decat voi, neamu' vostru si tot poprul vostru:)...si in poza respectiva cred sincer ca vrea ceva...vrea sa va dea MUIEEE:)). Ne-ati plictisit rau de tot ''frumoaselor'', ''Domnisoarelor perfecte'':-j:-j. Ne scarbiti cu vorbele astea de tot cacatul si cu catalogarile astea prostesti...voi nu va dati seama, dar........VOI SUNTETI ADEVARATELE PITIPOANCE, adevaratele cocalare. Fac pariu ca va frecati pizda pe manele=))=))=))


    blogu asta e mai rau ca o putinaaa...mai spalatzi-va de impresiile astea de toooot cacatul!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. scumpele mele , aveti vreun anume complex? suferiti de ceva?dupa cineva? aveti vreo problema?
    Laura mea macar sufera de ea pentru ca are de ce...in poza asta Laura avea 13 ani....asupra imaginii ei nu are absolut nici o influenta aparitia aici...
    cine o cunoaste stie cum este ea...
    sunt extrem de curioasa: voi la 13 ani cum aratati?
    daca aveti o parere atat de buna despre voi incat va permiteti sa ii criticati pe altii puneti si poze cu voi in calitate de "administratori ai blog-ului".
    iar in ceea ce priveste partea cu "manelele" stiti cum e ....sunt doua feluri de persoane : cei care asculta si recunosc si cei care neaga si se rup pe la petreceri ,prin urmare cam toata lumea asculta mai mult sau mai putin,ca vor sau nu.
    in concluzie,am un sfat pentru voi.....faceti va rost de o viata reala,nu virtuala prin intermediul careia barfiti si criticati adolescentii normali care pana la urma nu sunt absolut deloc mai prejos decat voi,ba chiar prin faptul ca nu s au ocupat de asa ceva si v au tratat cu indiferenta au dovedit ca sunt deasupra voastra.
    hai ca m'ati plictisit si scarbit deja,ciao.

    RăspundețiȘtergere
  5. curve sunt mamele voastre terminateeeeeeeele dracu vedeti cum vorbiti de gaby proastelor

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragii nostri cititori,

    Noi nu ne-am luat de faptul ca ea avea 13 ani.. E dreptul ei sa arate penibil la varsta aceea. Peste 3 ani cu totii vom spune cat de penibili am fost la varsta aceasta. Dar nimeni nu i-a spus sa tina poza pe hi5 sau facebook si sa se faca de cacat. Daca domnisoara stia ca se face de ras putea sa isi scoata poza de pe hi5. Noua nu ne place sa ne luam de defectele fizice ale unui om.. Dar daca acel om sufera de el si se "rupe" (ca sa folosim termenii dumneavoastra) este dreptul nostru sa criticam si sa apreciem:)). Desigur stim ca ne considerati niste oameni fara viata cu tot felul de probleme ,dar daca ati stii cine suntem ,ati fi uimiti sa aflati ca nu avem niciuna din aceste probleme. Multumim ca ne apreciati . Simtim ca ne iubiti ;;)

    RăspundețiȘtergere
  7. mata...ce-i cu tn fiule???te-ai indragostit de gaby?:))X_X...ia nu-ti mai baga nasul si pula peste tot ca ai sa ramai fara ele dupa un timp si nu va fi bn ca n-ai sa mai poti face nimic dupaia cu gabytza prin bai...:P

    RăspundețiȘtergere
  8. ma da tu cn pula mea esti dutza?!?!?!?!?!du-te-n mm

    RăspundețiȘtergere
  9. E problema ei ce poza pune ..unde o pune.daca se face de ras sau nu se face! nu aveti nici un mic drept sa luati pozele altora si sa comentati. :) ..aa are "nasul de lemn" asa cum ziceti voi..da ce voi aveti ochii,dintii,gura,picioarele etc ..perfecte? :)) hai ca sunteti penibile..

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. pe Nura de ce pula mea n ati pus o pe blog?..e cumva prea perfecta sau v-ar inunda cu fond de ten tot blog-ul=))=))???
    hai nu mai mancati atata cacat ca va innecati, si daca pe laura ati pus-o pe cacatul asta de blog doar pt ca voua nu va place nasul ei si presupuneti ca asculta manele sunteti chiar niste invidioase, fara viata...sh terminati cu expresii de genul ''daca ati sti cine suntem...'' sunteti niste terminate oricum si ar trebui sa terminati cu barfele si rautatile astea pana nu va fi prea tarziu...cand o sa se afle cine sunteti FETELOR, va fi prea tarziu

    RăspundețiȘtergere
  12. 11h in sus 11h in jos. nu inteleg ce tot va pasa de noi . oricum blogul e facut din invidie si chestii personale in nici un caz fiindca ''liceul nu mai e ce a fost''. nu stiu de ce v-ar interesa pe voi aspectul fizic , asta doar daca nu sunteti invidioase, dar ce conteazza cum aratam? da ne place sa fim aranjate , imbracate bine , feminine . suntem clasa numai de fete , cum vreti sa fim ? oricum difetenta se vede la note nu la aspectul fizic ;) pt k noi suntem printre primele clase in liceu.

    RăspundețiȘtergere
  13. rux mami scuteste-ne pe noi cu comentarii de genu asta sunteti feminine...va place ce aratati bine....:))))majoritatea fetelor sunt asa:*
    chiar a fost socant pentru noi sa nu va gasim pe acest blog...pentru ca voi DA sunteti niste pitipoance si DA...va dati q 3 kg de fond de ten...in special dintoasa...si chioara de nura...sunteti niste deselate

    RăspundețiȘtergere
  14. anonim asta numai mami stie sa zica?'macar mie nu imi e rusine cu numele meu si am scris cine sunt , nu ma ascund dupa anonim.
    in fine bafta cu ''blogul'' si bafta si voua astia gen anonim care nu scapati 5 min fara sa va uitati pe blog . inchinati-va la el.
    si vezi anonim , ca aici e vorba de chestii personale ? pt k daca nu era asa se comenta si din punct de vedere al notelor . nura degeba te iei de ea pt k are niste note f bune si suntem clasa desteapta fie ca iti convine fie ca nu. e treaba noastra cum aratam , cine ne place ne place si asa.
    ciao

    RăspundețiȘtergere
  15. :)))bine daca nu-ti place mamii o sa-ti zic tati deselato....
    bravo voua in seamna ca aveti un IQ de nedescris:))ce pot sa spun ....
    11h-ul....da e plin de pitipoance...mai sunt si altele trebuie sa recunoastem:)))) si la a 10 a si la a 11 a chiar si la a 12 a....:)))dar nimeni nu va intrece pe voi...ruxi(scobi)....nura(dintoasa SI chioara)....creatza(grasana)...ioana(frumoasa fata...da...anturaju....)sa stiti ca va iubim:X aaaa si am vazut ca aveti o noua membra....cristina frumusica fata...dar....iarasi o stricati si pe ea :)))) pe noi chiar nu ne intereseaza cum invatati ..... oricum toata lumea va barfeste...
    :*:*:*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Vedem ca va adresati niste vorbe grele. Si nu e frumos. Oricum o apreciem pe "Rux" ca nu s-a ascuns in spatele unui "anonim",dar vrem sa iti spunem ca nicio clasa nu este perfecta! Aveti multe pitipoance si asta e de rau.. Tu "anonim" sau "mata" am vazut ca aveti multe de comentat ... intr-un fel urat... cu vorbe grele... ar trebui sa mai treceti pe la scoala din cand in cand :)

    RăspundețiȘtergere
  17. nebunelor voi astea de la 11 h l-ati facut

    RăspundețiȘtergere
  18. In primul rand le recomand tuturor celor care sunt prieteni cu vedetele blogului sa se mai abtina, pana la urma e doar un pamflet de blog si trebuie tratat ca atare. In al 2-lea rand cei care detin blogul ar trebui sa nu-si mai dea cu parerea doar dupa aparente. Sa luam cazul lui mity: ce daca se imbraca in trening mai mult decat in blugi, conversi, o camasa si o vesta ceva (am vazut ca se cam poarta in ultimu timp pe la liceu)? ce daca isi aranjeaza parul? ce daca nu are un corp de revista? etc. Ideea e ca pe sub toate aspectele astea care pe voi v-au dus la concluzia ca e un cocalar, mity chiar nu e cocalar si toti cei care il cunosc cat de cat bine pot afirma ce spun, mity e un baiat super ok si de treaba. E strict problema lui cum se imbraca, daca el se simte bine asa cum e bravo lui : ) Macar are un stil propriu, ceva mai diferit fata de ce vezi zilnic prin liceu.

    @Rux : daca ati fi facut si voi matematica (M1), chimie, fizica, bio, info cum fac cei de la mate info, probabil ca n-ati mai fi fost printre primele clase (ca medie). Ai pus problema gresit, tu compari materiile pe care le faci tu cu materii la care chiar ai nevoie de creier, nu doar sa inveti lectii intregi pe derost. In fine, n-are rost sa pornesc o alta cearta pe subiectul care clasa e cea mai buna.

    Cat despre intreaga echipa care detine blogul, keep up the good work. Pe mine sincer nu ma intereseaza ce postati voi despre X,Y, ma amuza comentariile cu "aflu eu cine esti fmm", pentru ca ceea ce scrieti voi sunt strict parerile voastre despre persoanele respective, si nu toti au aceleasi pareri :) Pacat ca postati cam rar si ca sunt cam putini vizitatori din rosetti.

    P.S. Eu cred ca in spatele blogului se afla Fane :d

    Hai cu vara! : )

    leo @ 11e.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. da leo inteleg poate k la mate info e greu dar eu am zis asa k prea zic ''alea de la h sunt proaste'' si sa se lamureasca si ei .
    in fine ... si astia asa comenteaza aici sub nick name-uri de anonim , lady , etc .. aici sunt tari se ascund in spatele unui nume si comenteaza dar la scoala in fatza nu ar zice nimeni nimic iar aici nu s-ar semna cu numele lor. urat asa criticati da nu va asumati nimic

    RăspundețiȘtergere
  21. Laura.Colegutza mea:X. Da poza ei e putin diferita fatza de pozele care le vedem in fiecare zi.. dar e o poza facuta "la misto" sa spun asa..si e strict problema ei de ce a pus'o pe hi5.

    sincer..voi la varsta ei umblati prin cluburi? cred k nu..sincer.
    Nasul ei...care e problema voastra ii lipseste cumva o mana,vre'un picior? Doamnee sunteti absurde rau..ia pune'ti o poza cu voi sa vedem daca totul e asa perfect. :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa o luam cu inceputul.
    1.Miti: daca ati sti ce inseamna fashion si bun gust clar nu v-ati uita la el. El este exemplul de "feshan" prost ,de om cu bani facuti peste noapte care ii cheltuie la cele mai scumpe magazine si pune pe el tot ce are in casa odata. Daca v-ati uita la prezentari de moda sau prin reviste ati vedea ca toti cocalarii si toti fotbalistii se imbraca ca domnul Miti. V-ati uitat vreodata pe CNBC? La diverse stiri ? Ati vazut cum se imbraca lumea de acolo? E vreun "Miti" pe acolo ? Noi nu am vazut :)). Scuzati-ne daca l-am subestimat . Adevarul este ca il putem cataloga ca un COCALAR INFECT DE ULTIMUL TIP. Ne pare rau ca nu am precizat asta mai demult:)).
    2: Daca tu,domnul Leo, o consideri pe Gabriela frumoasa este problema ta. Parerea noastra este ca daca ar fi fost o super scula de fata ar fi luat-o americanii si ar fi pus-o pe podium sa isi rupa picioarele acolo nu in C.A. Rosetti. Daca domnisoara nu ar suferi atat de ea si de fizicul ei putin stramb am fi lasat-o in pace. O sa va spunem ce probleme are Gabriela... ca vedem ca va intereseaza: are picioare cracanate (e prea fututa in bai de catre sacalii care isi lipesc pula de ea pe hol), are fata disproportionata(un model adevarat are trasaturi fine,in schimb ea are fata cioplita cu dalta), se cam incurca in tocuri cand merge . Si problema ei cea mai mare este ca e cam curvulita.

    RăspundețiȘtergere
  23. ok, pana acum nu am spus nimic dar este cazul sa incetatzi:)este primul comentariu pe care il las pe acest blog si sper sa fie si ultimul:)
    1.nu este problema voastra cum arat eu chiar nu este nevoie sa ma criticati si sa ma faceti pe mine stramba etc etc
    2.voi fetelor spuneti de mine ca sunt o curva si ca ma fut prin bai...vreau un singur exemplu din "marea" mea lista....nu ati stat voi la fundul meu (scz pt expresie)
    3.daca as fi dat bani la fotograf este problema mea am de unde am posibilitati financiare:)
    4.nu este problema voastra faca am ramas eu repetenta sau nu este strict problema mea este viata mea eu mi-am pierdut un an nu voi asa ca nu va mai pierdeti orele "pretioase" ale vietii barfindu'ma pe mine
    5.cat despre restul care sunt pe blog:
    -edyth:) fetelor trb sa fiti mai atente sa vedeti voi cate "kg" de fond de ten foloseste edyth
    -miti . e treaba lui daca este cocalar sau nu e treaba lui pe ce arunca cu banii are de unde , si inainte sa-l criticati si sa-l faceti in toate felurile schimbati 2 3 vorbe cu el sa va dati seama ce tip de baiat este...
    -alexandra, daca si ea este pitipoanca /tzaranca:))))
    -mugurel-nu este vina lui k nu se mai organizeaza balul pentru cultura voastra generala balul nu se face pentru ca nu s-au vandut bilete
    -laura-hmmm treaba ei unde umbla treaba ei cum arata si sincer nu cred ca laura a facut cuiva ceva
    sper sa nu mai fie nevoie de comentarii....
    rux....nu mai ii lua cu vrajeli de genu "k nu va puneti numele "etc etc etc pentru ca voi sunteti primele care barfiti nu te supara pe mine:* aaa si leo bun comentariu
    v-am pupat:*

    RăspundețiȘtergere
  24. Gabriela mami, tinem sa iti spunem ca "ai dat lovitura"!! Ai picat foarte usor in cacat. In primul rand te-ai dat singura de gol ca numai rezisti sa vezi ce scrie lumea despre tine... deci...inseamna ca urmaresti acest blog cu mare interes, nu de alta ... dar sa vezi daca esti cu o sutime mai populara decat erai ieri. Si acum vi si bagi un comment dinala cu "e cazul sa incetati,este primul coment si sper sa fie si ultimul" De ce sa incetam? Ai atins gradul de popularitate maxima?:) Iti sare pizduta de fericire ca esti in centrul atentiei. Te rugam sa pui mana sa citesti o carte ca cine stie... sa nu te mai vedem si la anu' in a 9a. :)Iar in al doilea rand ,comentariile tale despre celelalte persoane puse pe blog nu ne-au impresionat deloc papusa. Ti-ai chemat fotograful sa gandeasca pentru tine?:)) Si invata sa vorbesti ca te contrazici singura :)) "nu este problema noastra sau nu este strict problema mea" sa intelegem ca nu e nici problema ta .. mai invata sa te exprimi ... ca tot ai ocazia sa repeti o clasa...

    RăspundețiȘtergere
  25. pizduta=))))au doamneee ce taraaancii putetii fii=)))deci nu cred...si Leana de la tara foloseste expresii mai putin vulgare ca ale voastre...ce se intampla iese mahalagismul si viata de cartier din voi=)))

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunteti patetice fetelor.. cum puteti sa spuneti ceva despre niste persoane pe care nici macar nu le cunoasteti? daca si gaby este proasta si nu stie sa se exprime inseamna ca nu stiti ce inseamna asta.. invatati sa cititi cu atentie inainte sa comentai.. gaby a zis "voastra" nu "noastra" si daca tot reproduceti ceva reproduceti-l corect;) si mai ales curva?? sa fim sinceri ce intelegeti voi prin "curva"?? daca ea este frumoasa si toti se uita la ea si voi sunteti urate si nu se uita nimeni la voi asta inseamna ca ea este curva? Ganditi-va de mai multe ori inainte de a spune ceva despre cineva si nu mai aratati cat de proaste sunteti… cine o cunoaste cu adevarat pe Gaby stie ce fel de persoana este..;).. abtineti-va de la comentarii stupide si patetice;)

    RăspundețiȘtergere
  27. "Vaaai fetelor"... sincer acum... cat mai aveti de gand sa-i luati apararea acestei panarame?:| Nu va intelegem ...cum am mai spus si ne repetam :toti barfiti . pe oricine. despre orice. iar la final sunteti niste pupincuristi ca sa va scoate-ti din cacat.. Si apropo de Leana de la tara... ea nu are voie sa vorbeasca asa ca ii rupe tasu gura ;)) iar expresiile folosite de noi sunt mult mai adecvate decat cele folosite de voi. Uitati-va la commenturile lasate de voi. De mahala absolut. Am folosit un cuvintel prea vulgar pentru voi dragilor? Ne pare rau dar asta este lumea in care traim... Si noi nu am injurat... Am folosit un cuvant care i se potriveste... e fata nu? Sau e baiat si inca nu ne-am dat seama ?:O

    RăspundețiȘtergere
  28. In ce bai se culca gabi??? Cu cine?? va raspund eu...cu NIMENI!!!copii ati luat-o razna. puteti sa o faceti urata, stramba, cracanata =)))), cum vreti voi, trebuie sa fi prost si orb ca sa zici asa ceva despre ea, puteti sa o faceti proasta, pitipoanca, daca asta va face sa va simtiti mai frumosi si superiori ei, frustrarea nu e un motiv de a jignii pe cineva doar pentru cresterea ego'ului vostru, care din pacate e plecat departe, cu "colindu" in tarile calde si poate o sa-l recuperati cand terminati cu prostiile si aberatiile si in primul rand cu barfa. DA AR TREBUI SA SCAPAM DE COCALARII SI PITIPOANCELE DIN TARA ASTA nu zic nu....dar voi in niciun caz nu aveti dreptul de a fi calai!!! In cazul de fata raniti persoana nepotrivita.

    RăspundețiȘtergere